Form-button
Page-img

Προϊόντα REHAU

Μορφόπλακα vario   

Η πλάκα κόμβων REHAU vario αποτελείται από αφρό πολυστερίνης ελεγμένης ποιότητας και πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου ÖNORM EN 13163. Η μεμβράνη πολυστερίνης που είναι κολλημένη στην επάνω πλευρά στεγανοποιεί σύμφωνα με το πρότυπο DIN 18560 και ÖNORM EN 1264 έναντι των υγρών από την εφίδρωση του δαπέδου και της υγρασίας. Η εναλλασσόμενη διάταξη των πεδίων κόμβων και των ελεύθερων πεδίων καθιστά δυνατές αποστάσεις τοποθέτησης από 5 cm και πολλαπλάσια καθώς και εξαιρετικά ευέλικτη διάταξη των σωλήνων με περιοχές αλλαγής κατεύθυνσης από 15° έως 180°. Έτσι το σύστημα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μια προσαρμογή της διάταξης των σωλήνων στην περιοχή που υπάρχουν κολόνες, ανοίγματα αερισμού και ανοίγματα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σε προεξοχές και εξώστες, σε λοξούς τοίχους κτλ. Η περιμετρική αγκιστροειδής βάση εξασφαλίζει μια γρήγορη και ασφαλή σύνδεση και αποτρέπει τις γέφυρες ήχου και θερμότητας. Η πλάκα κόμβων REHAU vario με PST 17-2 προσφέρει μια πρόσθετη ηχομόνωση έναντι των θορύβων βηματισμού. Το ράστερ που υπάρχει στην κάτω πλευρά καθιστά δυνατό το γρήγορο και ίσιο κόψιμο. Το σύστημα με πλάκα κόμβων REHAU vario προβλέπεται για χρήση με δάπεδα κατά DIN 18560.

 

Πλαστικός σωλήνας RAUTHERM S

Με τους σωλήνες θέρμανσης RAUTHERM S από RAU PE-Xa εμπιστεύεστε την ποιότητα "Made in Germany". Εμπιστευθείτε τους εύκαμπτους και αδιαπέραστους από το οξυγόνο σωλήνες RAUTHERM S που είναι κατάλληλοι για τις συνθήκες της οικοδομής. Η μόνιμα στεγανή πρεσσαριστή σύνδεση χωρίς ο-ρινγκ σάς επιτρέπει να συνδέσετε γρήγορα και εύκολα τους σωλήνες.
Ο σωλήνας RAUTHERM S και η τεχνική σύνδεσης Σιμπεχίλζε αποτελούν τα βασικά στοιχεία του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης /ψύξης της REHAU.

• Από δικτυωμένο πολυαιθυλένιο  PE-Xa
• Πληρή της προδιαγραφές κατά  DIN 16892
• Συνεχής  έλεγχοι ποιότητας 
• Πιστοποιημένο κατά DIN CERTCO (Πιστοποίηση -Nr. 3V226 PE-Xa και  3V227 PE-Xa) κατά  DIN 4726 / DIN EN ISO 15875
• Φράγμα οξυγόνου κατά  DIN 4726

Τεχνική σύνδεσης Σιμπεχίλζε

• Μόνιμη στεγανοποίηση
• Χωρίς  O-Ring

Συλλέκτης κυκλωμάτων με παροχόμετρο HKV-D (ανοξείδωτο)

από ειδικό ανοξείδωτο ατσάλι CrNi  με ενσωματωμένες βάνες εξαερισμού και βάνες εξαερισμού , παροχόμετρα στην προσαγωγή , θερμοστατικές βαλβίδες στην επιστροφή και εξαρτήματα ελέγχου με δυνατότητα ελέγχου πάνω στα σέτ σύνδεσης

 

Ορειχάλκινα εξαρτήματα

Στη γκάμα των υλικών είναι διαθέσιμα ορειχάλκινα εξαρτήματα για την ολοκληρωμένη εγκατάσταση του γκρουπ τα οποία είναι: ρακόρ σύνδεσης Φ17x2 – ¾”(Eurocone), ταφ τερματικά, αυτόματα εξαεριστικά, βαλβίδες πλήρωσης καθώς και ειδικοί μαστοί τοποθέτησης θερμομέτρων στις επιστροφές και στην κεντρική προσαγωγή.

Ηλεκτροθερμικοί κινητήρες (actuators)

Οι ηλεκτροθερμικοί κινητήρες συνδέονται μέσω μίας βάσης επικοινωνίας με τον αντίστοιχο θερμοστάτη χώρου και ανοίγουν ή κλείνουν τα κυκλώματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να πετύχουμε αυτονομία σε όλους τους χώρους μιας κατοικίας με αποτέλεσμα οικονομικότερη λειτουργία και δυνατότητα επιλογής διαφορετικής θερμοκρασίας ανά θερμαινόμενο χώρο.


Ερμάριο AP      

από λευκό ψευδάργυρο (παρόμοιο της απόχρωσης RAL 9016) έτοιμο ερμάριο για την τοποθέτηση πάνω στον τοίχο σε πέντε διαφορετικά μεγέθη

Περιμετρική ταινία με φύλλο  


Για την διαμόρφωση σε γωνίες τοίχων και σε πρόβολους . Οι επικολλημένες ταινίες στη πίσω πλευρά PE και τη βάση της μεμβράνης εξασφαλίζουν τη μέγιστη δύναμη συγκόλλησης και τη γρήγορη τοποθέτηση.

Υπερρευστοποιητής σκυροδέματος isomat

Βελτιώνει την σύνθεση του θερμομπετόν, αυξάνοντας τις αντοχές, τη στεγανότητα και τη ρευστότητα του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ευκολότερη άντληση και χύτευση του.

Ίνες πολυπροπυλενίου

Ενισχύουν το σκυρόδεμα αποτρέποντας την δημιουργία ρωγμών και αυξάνουν τις μηχανικές αντοχές σε εφελκυσμό και θλίψη, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται οι αντοχές του θερμομπετόν αποτρέποντας προβλήματα από θερμοκρασιακές μεταβολές.