Form-button
Page-img

Προϊόντα Interplast

Μορφόπλακα  

Κατασκευασμένη από διογκωμένη πολυστερίνη με φιλμ πολυαιθυλενίου και ειδική διαμόρφωση στην επιφάνειά της (τάπες). Η μορφόπλακα προσφέρει θερμομόνωση, ηχομόνωση και υγροπροστασία έναντι της τσιμεντοκονίας επικάλυψης. Εξασφαλίζει τέλεια στήριξη του σωλήνα και κάλυψή του από τη τσιμεντοκονία επικάλυψης. Επιτρέπει την τήρηση των αποστάσεων διάστρωσης των κυκλωμάτων σε βήμα 7.5cm και 15cm. Οι διαστάσεις τεμαχίου είναι 1350 x 750 mm2 και διατίθενται σε κιβώτια των 14τμχ. Η αντοχή σε θλίψη της μορφόπλακας είναι 150kPa σύμφωνα με το EN 826. Το συνολικό ύψος της μορφόπλακας (τάπα + βάση) είναι 4,5cm. Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι 0,034 w/mK και η αντίσταση θερμοδιαφυγής ανέρχεται στα 0,4m2k/W.

Πλαστικός σωλήνας Como floor Oxygen barrier

Πλαστικός σωλήνας από ειδικού τύπου πολυαιθυλένιο αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες με φραγή οξυγόνου. Η παραγωγή και ο έλεγχος ποιότητας του σωλήνα είναι σύμφωνοι με την Ευρωπαϊκή Νόρμα EN ISO 22391 και το γερμανικό πρότυπο DIN 16833. Οι φυσικές και μηχανικές ιδιότητες του σωλήνα είναι πιστοποιημένες από το γερμανικό ινστιτούτο SKZ με αριθμό πιστοποιητικού Α 401. Η φραγή οξυγόνου είναι πιστοποιημένη από το γερμανικό ινστιτούτο MPA – NRW σύμφωνα με το πρότυπο DIN 4726. Η διατομή του σωλήνα στο ενδοδαπέδιο σύστημα είναι 17 x 2 mm.

Γκρουπ συλλεκτών

Πρόκειται για διανομείς τύπου μπάρας, χωρίς ενώσεις, επινικελωμένους, ορειχάλκινους, ονομαστικής διαμέτρου 1” ή 1¼’’ με σπείρωμα ¾” (Eurocone). Ο συλλέκτης προσαγωγής διαθέτει ενσωματωμένους διακόπτες τύπου άλεν ή ροόμετρα, τα οποία ρυθμίζουν την παροχή κάθε κυκλώματος βάση της μελέτης του συστήματος. Ο συλλέκτης επιστροφής διαθέτει βαλβίδα για την τοποθέτηση ηλεκτροθερμικών κινητήρων (actuators), για την αυτόνομη λειτουργία κάθε κυκλώματος.

Ορειχάλκινα εξαρτήματα

Στη γκάμα των υλικών είναι διαθέσιμα ορειχάλκινα εξαρτήματα για την ολοκληρωμένη εγκατάσταση του γκρουπ τα οποία είναι: ρακόρ σύνδεσης Φ17x2 – ¾”(Eurocone), ταφ τερματικά, αυτόματα εξαεριστικά, βαλβίδες πλήρωσης καθώς και ειδικοί μαστοί τοποθέτησης θερμομέτρων στις επιστροφές και στην κεντρική προσαγωγή.

Ηλεκτροθερμικοί κινητήρες (actuators)

Οι ηλεκτροθερμικοί κινητήρες συνδέονται μέσω μίας βάσης επικοινωνίας με τον αντίστοιχο θερμοστάτη χώρου και ανοίγουν ή κλείνουν τα κυκλώματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να πετύχουμε αυτονομία σε όλους τους χώρους μιας κατοικίας με αποτέλεσμα οικονομικότερη λειτουργία και δυνατότητα επιλογής διαφορετικής θερμοκρασίας ανά θερμαινόμενο χώρο.

Πίνακας μεταλλικός

Πίνακας κατάλληλος για εντοιχισμό, κατασκευασμένος από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1mm και βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή. Ρυθμίζεται σε ύψος έως και τα 815 mm. Έχει ρυθμιζόμενο αποσπώμενο πλαίσιο για προστασία από το σοβά, το οποίο διαμορφώνει το βάθος του πίνακα από 115 έως 165 mm.

Σωλήνας Aqua – plus με αλουμίνιο

Για τις κεντρικές στήλες η Interplast διαθέτει το σωλήνα Aqua – plus με αλουμίνιο. Με όλα τα πλεονεκτήματα των σωλήνων από PP-r και επιπλέον τον περιορισμό των γραμμικών διαστολών λόγω του φύλλου αλουμινίου. Με ολοκληρωμένη τη γκάμα των εξαρτημάτων του (ταφ, γωνίες κλπ.) εξασφαλίζεται απλότητα στην εγκατάσταση και αισθητικό τελικό αποτέλεσμα.

 

Περιμετρική ταινία

Κατασκευασμένη από αφρώδες πολυαιθυλένιο πάχους 8mm και ύψος 150mm. Φέρει φιλμ νάιλον στο κατώτερο τμήμα της εμπρόσθιας όψης και ειδική κολλητική ταινία στερέωσης στην οπίσθια όψη.

Υπερρευστοποιητής σκυροδέματος isomat

Βελτιώνει την σύνθεση του θερμομπετόν, αυξάνοντας τις αντοχές, τη στεγανότητα και τη ρευστότητα του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ευκολότερη άντληση και χύτευση του.

Ίνες πολυπροπυλενίου

Ενισχύουν το σκυρόδεμα αποτρέποντας την δημιουργία ρωγμών και αυξάνουν τις μηχανικές αντοχές σε εφελκυσμό και θλίψη, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται οι αντοχές του θερμομπετόν αποτρέποντας προβλήματα από θερμοκρασιακές μεταβολές.

Σύστημα θερμοστατών ασύρματης επικοινωνίας

Μια έξυπνη και ευέλικτη λύση στις περιπτώσεις που επιθυμούμε να τοποθετήσουμε εκ των υστέρων ξεχωριστούς θερμοστάτες για τον έλεγχο της επιθυμητής θερμοκρασίας ανά χώρο, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε καλώδια επικοινωνίας αποτελεί το σύστημα θερμοστατών ασύρματης επικοινωνίας . Οι θερμοστάτες του χώρου λειτουργούν ως πομποί και η βάση ως δέκτης, δίνοντας εντολές στους θερμοηλεκτρικούς κινητήρες του συλλέκτη να ανοίγουν και να κλείνουν τα κυκλώματα χωρίς τη χρήση καλωδίων.

 

Εγγύηση προϊόντων

H Interplast παρέχει εγγύηση για τα προϊόντα της καθώς και για τα προϊόντα της θυγατρικής της ΕΛΒΙΩΜ με ασφαλιστική κάλυψη από την ALLIANZ για χρηματικό ποσό έως 3.000.000 €. Πιο συγκεκριμένα, η εγγύηση αυτή καλύπτει τα παραγόμενα όπως αυτά περιγράφονται στα τεχνικά εγχειρίδια της εταιρείας.


  • 30 χρόνια για τους σωλήνες Como-floor με εφαρμογή στις εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
  • 10 χρόνια για τα ορειχάλκινα εξαρτήματα.
  • 10 χρόνια για τους σωλήνες και τα εξαρτήματα Αqua-plus.